Renault Megane GT-line voorgesteld

renault megane GT
Renault introduceert het GT-line pakket voor de Renault Mégane. Direct moest het hele gamma eraan geloven!

Het GT-pakket zal dus niet enkel beschikbaar zijn op de Renault Mégane Coupé, maar ook op de Mégane hatchback en op de Mégane Estate. Het GT-pakket heeft een duidelijk doel: sportieve consumenten die een Renault Mégane RS niet zien zitten tevreden stellen. Renault poogt dit onder meer te bereiken via een sportievere vormgeving en 18″ velgen.

Het Franse merk maakt onderscheid tussen de GT-line en de GT. De GT-line uitrusting komt bovenop het Dynamique uitrustingsniveau en maakt er iets sportiever van. De GT uitrusting is enkel beschikbaar op de benzinemotor met 180 pk of de dieselmotor met 160 pk. Voor alle modellen is er de typische blauwe kleur beschikbaar, die op het model hierboven staat afgebeeld.

Het GT-line pakket kost je €1.500 en daarvoor krijg je onder meer bumpers in de koetswerkkleur en donker getinte luchtinlaten. Ook GT-badges en 17″ wielen ontbreken niet aan dit pakket. Wie dacht dat dat alle uiterlijke aanpassingen waren, is mis. De koplampen worden iets donkerder gemaakt en ook de klinken moesten hieraan geloven. Aan de binnenkant krijg je badges die je ook aan de buitenkant terugvindt en een pedalenset uit aluminium. Spiegels klappen met dit pakket voortaan elektrisch in en de ophanging werd verbeterd, voor een sportiever rijgedrag.

De Renault Mégane GT kost je minstens €26.500. Daarvoor krijg je het hele GT-line pakket, met nog enkele extra’s. De wielen worden een maatje groter en Renault strooit nog meer GT-badges over het koetswerk. Binnenin krijg je een speciaal dashboard en een race-stuur. De ophanging is identiek als die van de Renault Mégane RS en ook de banden komen van diezelfde bron.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...