Spyshots: Mercedes CLS63 AMG

Mercedes AMG CLS
Met de nakende komst van de Mercedes CLS kijkt menig autoliefhebber uit naar de AMG versie. Hij komt er sowieso, maar de hamvraag blijft: “Krijgt deze de nieuwe 5,5 liter V8 of toch de 6,3?”.

Welke van de twee het ook wordt, de CLS AMG wordt een beest. Het vermogen zal ergens rond of boven de 500pk liggen, de wagen zal er nog beter uitzien dan de huidige CLS en de handling en de sprinttijden zouden ook verbeterd worden. Goede AMG-gewoontes bestaan uit een dubbele uitlaat, een scherpere voorbumper en sierlijke langsliggers, met daarbovenop een interieur om je vingers bij af te likken. Ook hier zijn ze niet bang om met carbon je volledige interieur te restylen.

We zien deze sterk gecamoufleerde CLS AMG testwerk verrichten nabij de Nürburgring, wat zowat de meest ideale testfaciliteit ter wereld moet zijn. Ingenieurs van AMG kunnen hier voluit testen, waardoor jouw toekomstige vierdeurs sportwagen nòg beter zal presteren! De CLS staat gepland voor het najaar, een jaar later zou de AMG ten tonele verschijnen. Concurrenten voor de CLS63 – of CLS55 – zijn de Panamera, de Rapide en de komende A7. (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...