Nieuwe Porsche Cayenne is nu al een verkoopstopper

Porsche Cayenne 2010
Bij Porsche hebben ze reden tot vieren, want volgens hen is de crisis in autoland voorbij. Zo zou de nieuwe Cayenne als zoete broodjes over de toonbank gaan, terwijl de lancering in Europa maar binnen 3 weken plaatsvindt.

Ondanks het feit dat de nieuwe Cayenne nog niet bij de dealers staat heeft menig liefhebber er toch al eentje besteld. Overal in de wereld is er erg veel interesse voor deze nieuwe SUV van Porsche. Het is de derde generatie en er is voor ieder wat wils, zo is er een instapper, een S, een Turbo en zelfs een Hybride. Startprijs voor de nieuwe Cayenne ligt rond de €58.000, voor de Turbo betaal je €116.000.

Met deze tekenen van herstel breken terug betere tijden aan voor Porsche. Na hun vele pogingen om Volkswagen over te nemen kregen ze te maken met de crisis in autoland, waardoor ze zelf door de VAG groep werden opgeslokt. De criticasters waren er vervolgens niet van overtuigd dat de Cayenne en Panamera nog levensvatbaar zouden zijn, maar momenteel lijkt Porsche zichzelf toch voldoende hersteld te hebben. (Via WCF)

Porsche Cayenne

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe Porsche Cayenne is nu al een verkoopstopper"

  1. Jeroen 19-04-2010 om 21:16

    Porsche slaagt er blijkbaar wel altijd in om schitterende marketing te leveren voor de Cayenne. Toen de Cayenne gelanceerd werd, waren er al 25.000 van verkocht, voordat er ook maar iemand mee gereden had.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...