Ferrari 599 GTO Configurator


De meesten van onze lezers zullen wellicht nooit een 599 GTO bezitten, laat staan ermee rijden. Daarom heeft Ferrari een configurator van de 599 GTO online gezet.

In deze configurator kan je de 670 pk sterke 599 uitrusten naar wens. Je kan de buitenkleuren kiezen, binnenkleuren en elke mogelijke optie die Ferrari aanbiedt. Dankzij zijn krachtige V12-motor sprint de 1.495 kilogram zware supercar van 0 naar 100 km/u in 3,35 seconden en haalt hij een topsnelheid van 335 km/u.

Om de stabiliteit tegen illegale snelheden te garanderen heeft Ferrari nieuwe bumpers, een nieuwe voorspoiler en een nieuwe diffuser voorzien voor de 599. Deze aerodynamische wijzigingen zorgen voor 144 kg downforce aan 200 km/u. Naast de aerodynamische aanpassingen kreeg de 599 ook een streng dieet, de GTO beschikt namelijk over dunner aluminium, carbon-ceramische remmen en een lichtgewicht Formule-1 versnellingsapparaat dat in 60 milliseconden van verzet kan veranderen. Configureren, die handel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...