Aston Martin Rapide doet 24u Nurburg


15 en 16 mei vinden de 24u van de Nürburgring plaats. Aston Martin zal er deelnemen met de Rapide.

Waarom Aston Martin precies voor de Rapide kiest en niet voor een ander sportief model zoals de DBS is niet 100% duidelijk. Allicht heeft promotie er veel mee te maken en wil Aston Martin tonen dat de Rapide ondanks zijn vier deuren toch sportief uit de hoek kan komen. De Aston Martin Rapide die we op de Nürburgring zullen zien rondrijden zal enorm goed gelijken op het productiemodel, al zullen er enkele aanpassingen gedaan zijn.

Zo zal het interieur een stuk kaler zijn, dit om gewicht te besparen. Verder zijn er nog enkele veiligheidsaanpassingen gebeurd, essentieel voor wanneer je met een wagen naar het parcours trekt. Naast de Rapide zal ook nog de Aston Martin V12 Vantage te zien zijn tijdens de 24uren van de Nürburgring. (via CS)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Aston Martin Rapide doet 24u Nürburg"

  1. XliljeezyX 07-04-2010 om 12:36

    :O:O Die ziet er pas goed uit! enige wat we nog missen is een leuk spoilertje achterop! Maar wat staat die kleur blauw hem goed!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...