Lange Mercedes E-Klasse voor China

Mercedes E300L
Wat China precies heeft met wagens met een lange wielbasis is nog niet 100% duidelijk, maar in navolging van onder andere Audi en Volvo, zal nu ook Mercedes met een model komen met lange wielbasis.

Mercedes zal de E-Klasse een eind langer maken om op die manier in de gratie te vallen bij de Chinezen, die duidelijk nogal wat waarde vasthechten aan beenruimte. De grootste rivalen die Mercedes hiermee op het oog heeft zijn de Audi A4L en de Audi A6L, die het beiden uitzonderlijk goed doen in het Verre Oosten.

Niet alleen Mercedes speelt op de trend van de lange wielbasis in, ook BMW zou binnenkort met een verlengde versie van haar 3-Reeks komen. Of Mercedes ook de C-Klasse zal verlengen, is nog niet duidelijk. (via CCT)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...