Citroen AirCross C3 Picasso: eerste foto’s


Citroën liet via Twitter weten dat het een cross-over versie van de Citroën C3 Picasso zal maken: de Citroën AirCross C3 Picasso.

De Citroën AirCross C3 Picasso heeft uiteraard bijzonder veel weg van de Citroën C3 Picasso, enkel de bodykit is iets ruiger geworden en oogt robuuster. Ook de achterlichten kregen een ander design en er werd een achterwiel aan de kofferklep gehangen. Het lijkt er ook op dat de Citroën AirCross C3 Picasso iets hoger op zijn poten staat dan voorheen.

Of de wagen voor onze markt bestemd zal zijn, is niet duidelijk. Het bericht werd op de Twitter-pagina van Citroën in Brazilië verspreid, dus het zou kunnen dat Citroën vooral op die markten oogt. Andere geruchten doen dan weer de ronde dat de Citroën AirCross C3 Picasso voorgesteld zou worden op het autosalon van Parijs, dat plaatsvindt in september. (via 4WN)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Citroën AirCross C3 Picasso: eerste foto’s"

  1. Kristof L 06-04-2010 om 14:35

    Niet slecht… Ik vind het ‘SUV maken’ van deze auto niet zo fout eigenlijk. Het reservewiel had wel gewoon in de koffer mogen zitten. Die extra bodemvrijheid zal toch nooit echt gebruikt worden. Wel leuk design zijn de dakrails die vanaf de motorkap zo op het dak doorlopen! Heb ik nog niet op andere auto’s gezien (denk ik).  Citroën doet wel z’n best om de originaliteit/speelsheid/absurdisme van vroeger weer terug te krijgen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...