Lange wielbasis voor BMW 5-Reeks in China

Verlengde wielbasis BMW 5-Reeks China
BMW heeft een verlengde versie van de BMW 5-Reeks voorgesteld voor China, de wielbasis is 14 centimeter langer en dat komt de achterste passagiers ten goede.

De nieuwe verlengde BMW 5-Reeks zal in BMW’s fabriek in Shenyang gebouwd worden. De wagen beschikt over een wielbasis die 14 centimeter langer is dan een normale 5-Reeks en dat komt uiteraard het comfort van de achterste passagiers ten goede. Behalve de langere achterdeur werd aan het design van de 5-Reeks niet geraakt. Binnenin vinden we wel meer beenruimte en klapbankjes voor de achterste passagiers. Optioneel kies je voor vier zones airco, een entertainment systeem voor de achterste passagiers, een elektrische koelbox en zonneblinden voor de achterruiten.

Onder de motorkap is er keuze tussen drie zes-in-lijn motoren met een vermogen tussen 204 en 306 pk. Het topmodel is de 535Li, deze beschikt ook over het Dynamic Drive Control systeem waarmee je de ophanging van de wagen zelf kan instellen. Net als een standaard 5-Reeks is ook deze verlengde versie zo zuinig mogelijk gemaakt dankzij EfficientDynamics. Dankzij allerlei kleine aanpassingen is de wagen 18% zuiniger geworden.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Lange wielbasis voor BMW 5-Reeks in China"

  1. XliljeezyX 01-04-2010 om 21:28

    Verkopen ze daar geen 7serie ofzo?

  2. Brambo 01-04-2010 om 22:45

    dat ze die is hier uitbrengen… die kleine chineeskes hebben da toch ni nodig?

  3. XliljeezyX 02-04-2010 om 0:59

    @brambo, dat heeft met de ‘status’ van de persoon te maken geloof ik

Reageer

Reactie aan het plaatsen...