Gespot: Audi A7 in Portugal

Gespot: Audi A7 Portugal
Bij Audi werken ze naarstig verder aan de Audi A7, een vijfdeurscoupé die het de Mercedes CLS moeilijk moet maken.

De onthulling is volgens bronnen dichtbij, binnen enkele maanden zou hij voorgesteld moeten worden om tegen het einde van het jaar bij de dealers te staan. Deze sportieve vijfdeurscoupé moet het gat tussen de A8 en A6 opvullen. De Audi A7 zal qua design erg veel weg hebben van het positief onthaalde conceptmodel. De Achterzijde zou zo goed als gelijk blijven, vooraan zou de grille wel iets meer afgevlakt worden.

Onder de motorkap zullen zes verschillende motoren kunnen plaatsnemen, drie dieselmotoren en drie benzinemotoren. Bij de dieselmotoren wordt een 2.7 TDI met 190 pk de instapper, verder komt er nog een 3.0 TDI met 240 of 300 pk. Wie liever met een benzinemotor rondrijdt kiest voor een 2.8 FSI met 204 pk of een 3.0 TFSI met 300 pk. De topmotor wordt voorbehouden voor de Audi S7, deze zal een 4.0 V8 TFSI gebruiken met 394 pk. Alle modellen krijgen standaard Quattro vierwielaandrijving, de vanafprijs van de Audi A7 zou rond de 50.000 euro liggen. (Foto’s via: Turbo.Sapo.pt)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...