Ferrari Store personeel bouwt eigen Ferrari F1

Ferrari Store
Omdat elke dag in een winkel van Ferrari werken ook saai kan worden, heeft het personeel op een originele manier de dagelijkse sleur verbroken. Waar kinderen kiezen voor Lego gaan deze personeelsleden voor een erg aparte manier.

Met enkel items die verkocht worden in hun winkel bouwden ze een Ferrari F1 na, de F60 als we het ontwerp eens goed onder de loep nemen. Ondanks het feit dat ze enkel gebruik maken van onder meer slippers, t-shirts, handdoeken en een rugzak ziet het geheel er nog best waarheidsgetrouw uit. Mocht je zelf ook zoiets willen proberen, of je wil gewoon wat Scuderia prullaria kopen, dan is de Ferrari Store in Londen het minst veraf.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Ferrari Store personeel bouwt eigen Ferrari F1"

  1. bob 01-04-2010 om 15:07

    bangelijk gedaan! echt mooi!

  2. MRM 01-04-2010 om 18:32

    Tijd teveel, de mensen bij Puma.

  3. Mrnix 01-04-2010 om 19:13

    zalig gedaan!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...