Toyota iQ by Neuhaus

Toyota iQ Neuhaus
Het gebeurt wel eens vaker dat autofabrikanten samenwerken met couturiers om hun wagens op te leuken, maar een samenwerking met een chocolademaker lijkt ons iets nieuws.

Toyota klopte bij de Belgische chocolademaker Neuhaus aan om een speciale editie van haar Toyota iQ te maken. Veel chocolade komt er bij die gelimiteerde oplage van 700 stuks uiteraard niet kijken, enkel de kleurzetting van dit trendy wagentje verwijst naar chocolade. De buitenkant kan in 2 verschillende kleuren gekozen worden: Chocolate brown of Cream butter.

Ook de binnenkant van de iQ is volledig in het chocoladethema ingekleed, zo kan de binnenkant in de zonet vermelde kleuren verkregen worden. Ook de sleutel is uniek voor de iQ by Neuhaus. De vraagprijs bedraagt €14.900. Wie zich een exemplaar wil aanschaffen, zal zich weliswaar moeten voordoen als Duitser. Deze iQ is enkel in Duitsland verkrijgbaar, dus haal die Lederhosen en Bratwursten maar al boven! (via AB)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Toyota iQ by Neuhaus"

  1. Kristof L 30-03-2010 om 15:31

    Kheb dan liever dat ze samenwerken met Maene of Steinway ofzo, pianobouwers. En in’t zwart stoppen en binnenin zwartgelakt hout in stoppen en een soort van ivoor-achtige knoppen. En als afwerkingslijntje het typische bronskleur waarvan de metalen frame is gemaakt bij een vleugel.

  2. Harry 27-04-2010 om 0:12

Reageer

Reactie aan het plaatsen...