Teaser: Hyundai Sonata Hybrid

Hyundai Sonata Hybrid Teaser
Hyundai heeft een teaser vrijgegeven van de Hyundai Sonata Hybrid, deze zal op het autosalon van New York onthuld worden.

De Hyundai Sonata Hybrid zal normaal gezien enkel in de Verenigde Staten verkocht worden, maar de kans bestaat dat er ook een variant naar onze Europese contreien afzakt. De voorkant van de Sonata Hybrid verschilt duidelijk van het standaard model, vooraan zien we een grotere grille, nieuwe koplampen, een sportieve voorbumper, grotere luchtinlaten en nieuwe mistlampen.

Onder de motorkap vinden we Hyundai’s Blue Drive hybride systeem dat bestaat uit een 2.4 liter viercilinder benzinemotor met 201 pk en 252 Nm koppel en een 40 pk sterke elektromotor met 205 Nm koppel die gekoppeld worden aan een automatische zesbak. De elektriciteit nodig voor de elektromotor wordt opgeslagen in lithium-polymeer batterijen. Het rijbereik van de Sonata Hybrid heeft Hyundai nog niet vrijgegeven.

De Hyundai Sonata Hybrid gaat morgen in première op het autosalon van New York, ook de prijzen zullen dan onthuld worden. (Via: WCF)

Hyundai Sonata Hybrid Teaser 1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...