Rolls-Royce Ghost valt in de prijzen


De Rolls-Royce Ghost heeft de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen: ‘Best of the Best’.

De Red Dot Design Award wordt uitgereikt om een superieure kwaliteit en een schitterend design te bekronen. Het hoeft u niet te verbazen dat de Rolls-Royce Ghost vlotjes aan beide eisen voldoet. De Rolls-Royce Ghost is een moderne interpretatie van het bijzonder rijke erfgoed waarover Rolls-Royce al een tijdje beschikt.

Ian Cameron, de man die aan het hoofd staat van het design-team van de Ghost, geeft de eer door aan zijn team. Zelf is de man uiteraard ook bijzonder trots. De Ghost is niet de eerste Rolls-Royce die met deze prestigieuze award gaat lopen, de Phantom Drophead Coupé deed in 2008 hetzelfde al eens voor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...