Preview: Van de Audi A1 naar de S1 in Photoshop

Audi S1 impressie
Dat er een extra sportieve versie gaat komen van de A1 staat al redelijk vast, dankzij een impressie kunnen we ons nu al een beeld vormen over de S1.

Omdat Audi niet zo creatief/innovatief is in het uiterlijk van hun wagens kunnen we er ons al heel wat bij stellen, we kijken gewoon naar de andere S-modellen. We krijgen dus – waarschijnlijk – stoere velgen, een agressieve bumper, zilveren spiegels en uitgeklopte wielkasten. Motorisch wordt er gesproken over een 200tal pk, eveneens zou hij het bekende Quattrosysteem niet krijgen, waarmee hij de eerste S zal zijn zonder de bekende vierwielaandrijving. Op officiële cijfers en feiten moeten we nog wachten tot 2011.

We hadden alreeds een gewone impressie, maar nu hebben we ook een video van een Photoshopartiest die vertrekt van een A1 en eindigt bij zijn impressie van de S1. Aangezien hij gebruik maakt van andere modellen zit hij volgens mij redelijk dicht bij het officiële eindresultaat, toch als je ziet hoe precies hij te werk gaat. Respect voor deze professional, ieder zijn eigen hobby uiteraard..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...