Citroen DS3 door Christophe Coppens

Citroen DS3 Coppens
Citroën wil de DS3 duidelijk heel premium positioneren. Na Yves Saint Laurent, mocht nu ook Christophe Coppens zijn gang gaan met de Citroën DS3.

Christophe Coppens is een naam die misschien niet direct een belletje doet rinkelen, maar de man wist naam te maken op 21-jarige leeftijd met een hoedencollectie. In 2006 stelde hij zijn eerste collectie haute couture voor, een combinatie van kunst en mode. Gedurende zijn carrière mocht hij onder meer Grace Jones en Rihanna voorzien van kleren.

Na het kleden van mensen mag deze couturier ook de DS3 aankleden. De naam van het nieuwe concept, de DreSsing 3 by Christophe Coppens, moet duidelijk maken dat het niet enkel om een wagen gaat, maar ook om een mode-stukje. Het concept is niet direct bedoeld om mee op de weg te rijden, de voorruit is immer volledig bedekt, waardoor het onmogelijk is om ook maar iets door de voorruit te zien.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...