Saab hervat productie


In Trollhätan, Zweden is de productie van Saabs terug van start gegaan. De eerste wagen die van de band rolde, was een splinternieuwe 9-5.

Saab gaat voortaan door het leven als een relatief onafhankelijk bedrijf. CEO Jan Åke Jonsson nam vandaag de tijd om samen met Victor Muller (Spyker) en Gunnar Brunius (verantwoordelijke voor Trollhätan) op de werkvloer te kijken hoe de eerste serie nieuwe wagens de band afrolde. Jan Åke Jonsson wil zijn werknemers bedanken voor het vertrouwen dat ze hem schonken.

Gunnar Brunius laat weten dat de productiefaciliteit in Trollhätan een high-tech faciliteit is, die in staat is verschillende modellen te maken op één locatie. Op die manier kan de capaciteit van de fabriek ten volle benut worden en kan er efficiënter gewerkt worden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Saab hervat productie"

  1. Kristof L 23-03-2010 om 13:59

    Niet mis… zeker niet mis.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...