80% 1-Reeks rijders denkt voorwielen aan te drijven


Lachen: 80% van de BMW 1-Reeks bezitters denkt dat ze over voorwielaandrijving beschikken.

Vorige week raakte bekend dat BMW in de toekomst ook modellen zal bouwen waarvan enkel de voorwielen aangedreven zullen worden. Momenteel zijn alle BMW-modellen uitgerust met achterwiel- of vierwielaandrijving. In de toekomst wil BMW ook kleine BMW-modellen bouwen die over voorwielaandrijving zullen beschikken. Momenteel had enkel MINI voorwielaandrijving.

Uit een onderzoek blijkt nu dat 80 procent van de BMW 1-Reeks bezitters denkt dat ze over voorwielaandrijving beschikken. Voor hen zal het dus niet zoveel uitmaken dat het merk in de toekomst kleine modellen met voorwielaandrijving zal bouwen. BMW plant namelijk een concurrent voor de Audi A1, deze zal veel techniek delen met de MINI en zal ook de basis vormen voor de volgende generatie MINI Cooper in 2013. Tegen 2015 wil de BMW-groep 1 miljoen voorwielaangedreven auto’s verkopen. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "80% 1-Reeks rijders denkt voorwielen aan te drijven"

  1. Koen 24-03-2010 om 13:52

    Heel grappig, maar eigenlijk verschiet ik daar niet van.

  2. chuwie 18-04-2010 om 15:56

    haha, aangezien ik veel vrouwelijke chauffeurs zie in de 1reeks, verschiet ik er zeker niet van! :p
    btw, de voorbije winter, had ik ver een ongeval voorgehad met een bmw 1 reeks, op een rechte stuk begon de achterpartij naar links te schuiven :s mevrouw had te veel gas gegeven denk ik.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...