Impressie: Alfa Romeo Giulietta GTA

Alfa Romeo Giulietta GTA Preview
Nu het doek van de Giulietta is, durven de Alfisten al luidop dromen van een GTA-versie met meer dan 270 pk.

Theophilus Chin heeft alvast zijn impressie klaar van hoe de Giulietta GTA eruit zal gaan zien. Hierbij werd hij duidelijk beïnvloed door het design van de MiTo GTA Concept, de wagen staat lager bij de grond, heeft een verdonkerde neus en achteraan een diffuser met twee uitlaatpijpen.

Alfa Romeo heeft echter zelf nog niet bevestigd dat er een GTA-versie zal komen van de Giulietta. Momenteel is de Giulietta QV (Quadrifoglio Verde) met 235 pk uit de 1750 TBi het topmodel. Voor de GTA zou er gemikt worden op meer dan 270 paarden. De komst van zo’n versie is echter nog erg onzeker, mede omdat het GTA-model voor de MiTo uitgesteld werd tot 2011. (Impressiefoto via: Theophilus Chin)

Alfa Romeo Giulietta GTA Preview 1

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: Alfa Romeo Giulietta GTA"

  1. Peter_S 22-03-2010 om 16:34

    Laat maar komen!
    Misschien niet in het geel?

  2. Mrnix 22-03-2010 om 17:57

    jah…
    ik vind em wl nog nais int geel 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...