Opel Meriva Irmscher
Vroege vogels, dat zijn de tuners van Irmscher. De nieuwe Opel Meriva – met flexdoors! – is nog maar net voorgesteld in Genève of ze komen al met een eigen versie.

Gelukkig zijn de aanpassingen zeer bescheiden. Irmscher vernieuwt – wat al nieuw was – de grille in het zilver of zwart vooraan waardoor de wagen wat dynamischer lijkt, het voegt achteraan een kleine spoiler toe en voorzien enkele grotere velgen, beschikbaar in 16″, 18″ of 19″.

Binnenin doet Irmscher ook zijn eigen ding. Zo voorziet het zetels, armsteunen en deurpanelen in het leder, uiteraard voorzien van de gepaste afwerking met aluminium voor het de accenten en pedalen. De Duitsers bieden een volledig kleurenpalet aan, waardoor je gezinswagen eveneens personaliseerbaar wordt.

Momenteel zijn er nog geen vermogensupgrades beschikbaar, maar dat zou in de toekomst wel mogelijk moeten zijn. Dus de keuze blijft beperkt tot een 1.4 benzinemotor of een 1.7 dieselvariant. Om het geheel toch een beetje aan te passen verlaagd de Meriva met 30mm, ook de uitlaatpijpen werden vervangen.

Een prijs voor dit geheel is niet bekend, of iemand zijn toekomstige gezinswagen wil laten tunen lijkt me ook zeer de vraag.

Opel Meriva Irmscher

Opel Meriva Irmscher

Opel Meriva Irmscher