Gespot: Audi S8

Audi S8
Audi is druk bezig met het testen van de Audi S8, de sportieve variant van de onlangs voorgestelde Audi A8.

De Audi S8 wordt pas tegen 2012 op de wegen verwacht, dus de heren bij Audi hebben nog even tijd om het model volledig af te maken. Aan verschillende details kunnen we merken dat het model dat we hier zien geen standaard Audi A8 is. Vooral de vier uitlaten verraden dat het hier om een Audi S8 gaat.

Wat er precies onder de motorkap zal liggen, is nog niet duidelijk. Vroeger lag daar een 5.2 liter V10-motor, dezelfde motor die we terugvinden in de Audi R8 V10 en de Lamborghini Gallardo. In de huidige tijden van downsizing wordt er weliswaar gefluisterd dat er een kleinere motor zou komen. Het gaat hier dan om een 4.0 liter V8-motor met twee turbo’s. (via LL)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: Audi S8"

  1. Mrnix 21-03-2010 om 19:46

    geen geperforeerde remmen?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...