Citroen DS3 door Yves Saint Laurent

Citroen DS3 YSL
Om aan te tonen dat de Citroën DS3 echt wel premium is, heeft het Franse merk deze DS3 aan Yves Saint Laurent gegeven, om indruk te maken op de genodigden van diens vernissage.

Op woensdag 10 maart vervoerde de Citroën DS3 fashion-versie meerdere genodigden en beroemdheden uit de mode- en filmwereld naar het Petit Palais in Parijs. Daar waren 300 ontwerpen te zien van Yves Saint Laurent, vanaf zijn eerste schetsen voor Dior in 1958 tot zijn afscheidsdefilé in 2002.

Daarmee zette de Citroën DS3 zijn eerste stapjes in de modewereld. Volgens Citroën combineert de DS3 een unieke luxe met elegantie en een non-comformistische ethiek van dé grote ontwerper, Yves Saint Laurent.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Citroën DS3 door Yves Saint Laurent"

  1. chuwie 18-04-2010 om 15:58

    hmmm.. niet direct iets voor mij.
    maar wel voor de meer modebewust mens?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...