Gerucht: Pebble Beach krijgt bezoek van Alfa 4C


Nieuwe geruchten uit het Alfa kamp, volgens bronnen zou Alfa Romeo een toekomstige Duetto Spider onthullen op Pebble Beach.

Het zou gaan om een lichtgewicht roadster met achterwielaandrijving en de 1750 TBi met 250 pk onder de motorkap. Voor de naamgeving zou gekozen worden voor ‘4C’, want de wagen moet een kleine 8C Competizione worden. Aanvankelijk zou er enkel een Roadster komen, die om het geheel wat exclusief te houden in een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks gebouwd zal worden. Later zou ook een Coupé versie gebouwd worden.

Volgens dezelfde bron zal de auto minstens 50.000 euro gaan kosten. Of deze wagen ook mee aan de feestdis mag voor het 100 jarig bestaan van Alfa Romeo is nog niet bekend. Marchionne liet in Genève wel weten dat Alfa Romeo naar de VS zal terugkeren tegen 2012. Daarom valt het niet uit te sluiten dat deze in samenwerking met Chrysler ontwikkeld zal worden. Hopelijk wordt voor het design naar de 2uettottanta gegrepen, want die smaakt duidelijk naar meer. (Via: AutoEdizione)

Pininfarina 2uettottanta

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...