Autosalon Geneve 2010: facelift Lexus LS600h

Lexus LS600h facelift
Lexus heeft de LS600h aan een – weliswaar bijzonder kleine – facelift onderworpen. Alleen de achterlichten en de grille werden aangepast.

De achterlichten die eerst op de LS600h stonden hadden geen oranje pinkers en een licht andere vorm. Nu heeft Lexus deze achterlichten een andere vorm gegeven en de pinkers oranje gekleurd. De binnenkant en de rest van de wagen zijn nog steeds even luxueus als voorheen. De grille is iets dikker geworden. Binnenin is het scherm in het midden wat groter geworden en beschikt de Lexus LS600h over 40Gb schijfruimte.

Deze facelift doet denken aan de facelift van de IS, die een tijdje geleden plaatsvond. De wagen werd zo goed als niet aangepast. De Japanse bedrijfsfilosofie hecht dan ook nauw aan de Kaizen-filosofie, waarbij er continu kleine verbeteringen gebeuren.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Genève 2010: facelift Lexus LS600h"

  1. Kristof 04-03-2010 om 22:27

    Aanpassingen aan de IS, naar mijn weten: veranderde grille en pinkers in de zijspiegels. Zo herken ik de nieuwe.
    Toen ik begin vorig jaar op de parijse autobeurs liep, en het vroeg aan een van de hostesses/verkoopsters (ze had een boekske in haar hand !) kon ze me het niet vertellen … 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...