Aston Martin Cygnet
Aston Martin bouwde een kleine wagen, die enkel voor eigenaars van een Aston Martin beschikbaar is: de Aston Martin Cygnet.

Tegen eind 2010 zou de Cygnet op de markt moeten komen, maar wat we hier zien is slechts een concept. De Cygnet werd gebouwd op het platform van de Toyota iQ, maar de gehele wagen werd iets beter aangekleed. We zien duidelijk het veelvuldig gebruik van leder in het interieur, centraal bevindt er zich een iPod-dock.

Aan de buitenkant herkennen we duidelijk de typische Aston Martin-grille. Aan de zijkant zien we luchthappers, die ook op de motorkap terug te vinden zijn. De achterkant heeft bijzonder veel weg van de Toyota iQ, enkel de achterlichten lijken grondig onder handen genomen. Een kleine dakspoiler moet de Cygnet een sportieve toets geven.

Binnenin is het interieur zo goed als compleet onder handen genomen door Aston Martin. Het valt op dat de gebruikte materialen erop vooruit zijn gegaan, enkel de bedieningsknoppen zijn integraal van de hand van Toyota. Dat wil niet zeggen dat het slechte knoppen zijn, maar van een Aston Martin kan je toch meer verwachten.