Autosalon Geneve 2010: MINI Countryman

MINI Countryman Geneva
Voor MINI is de Countryman de ster van het autosalon van Genève. De kleine SUV is er voor actieve stadsmensen.

De Countryman is eigenllijk een crossover tussen een Sports Activity Vehicle (SAV) en het klassieke MINI concept. De Countryman krijgt vier deuren en kan optioneel met ALL4 vierwielaandrijving uitgerust worden. De Countryman krijgt een grotere bodemvrijheid om onverhard terrein aan te kunnen. Verder krijgt de wagen plastic wielkasten die het robuuste karakter van de wagen moeten benadrukken. Dankzij de verhoogde zitpositie biedt de Countryman een comfortabele en aangename instap en geeft het de bestuurder een perfect zicht rondom.

Standaard koop je de MINI Countryman met vier zetels, optioneel kies je voor een achterbank met drie zitplaatsen. De achterzetels zijn in de lengte verschuifbaar en kunnen afzonderlijk dichtgeklapt worden. Zo kan de kofferruimte van 350 naar 1.1170 liter vergroot worden. Onder de motorkap is er keuze tussen drie benzine en twee dieselmotoren. Wie wil dieselen kiest tussen een 1.6 turbodiesel met 90 of 112 pk. Wie voor benzine kiest heeft keuze tussen 98, 122 en 184 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...