Autosalon Geneve 2010: Mercedes F800

Mercedes F800
Binnenkort wordt de Mercedes CLS vernieuwd, de eerste tekenen van leven worden door deze F800 Concept gegeven.

Het concept is bijzonder strak vormgegeven en vertaalt de eerdere designstudies van Mercedes naar het heden. Zo zien we duidelijk enkele trekken van de Mercedes F700 Concept in dit concept terug. Dit model toont ons niet enkel hoe de Mercedes CLS eruit zal zien, we zien ook hoe de Mercedes CLC eruit zal zien. Het model is immers aan de compacte kant – kleiner dan de huidige CLS – dus geeft het ons ook informatie over de toekomstige CLC.

Onder de motorkap ligt er een V6 benzinemotor, die bijgestaan wordt door een elektromotor. Die wordt op zijn beurt aangedreven door lithium-ion batterijen. De wagen toont dus de hybride-technolgie waar Mercedes over beschikt. De motor wordt aan een zeventraps automaat gekoppeld.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Genève 2010: Mercedes F800"

  1. Mrnix 02-03-2010 om 18:46

    nais

Reageer

Reactie aan het plaatsen...