Volvo kondigt komst Naughty Volvo’s aan


Volvo heeft in een teaservideo duidelijk gemaakt dat er “Naughty Volvo’s” aankomen.. Komt de S60 R terug?

Volvo-fans hopen uiteraard op de komst van een nieuwe S60 R, het is namelijk van 2003 geleden dat het merk nog een R-model heeft gelanceerd. De S60 R (zie foto boven) had in 2003 een 300 pk sterke turbomotor aan boord en werd gekoppeld aan een manuele zesbak en vierwielaandrijving. Jammer genoeg besloot Volvo in 2007 te stoppen met de bouw van R-modellen, in de plaats kwam het R-Design label dat bodykits voorziet voor bestaande modellen zonder aan de motor te raken. Zo kunnen zelfs DRIVe modellen uitgerust worden met een R-Design pakket.

Onderstaande video doet ons alvast vermoeden dat Volvo iets uit zijn hoed zal toveren in Genève, we hopen in ieder geval dat dit de komst van een R-model betekent. Maar het kan evengoed gaan om een R-Design pakket. Morgen, als de deuren van het autosalon van Genève open gaan voor de pers, weten we meer.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Volvo kondigt komst Naughty Volvo’s aan"

  1. Brambo 01-03-2010 om 9:50

    hmmm…
    de nieuwe S60 als R-model… ik ben fan!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...