Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition

Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition
Maserati viert het feit dat de Maserati Quattroporte al enorm veel awards gewonnen heeft met een speciale editie: de Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition.

Echt origineel kunnen we de naam van de wagen niet noemen, toch is de wagen origineel aangekleed. Zo zijn er aan de buiten- en binnenkant enkele extra’s aangebracht, die enkel terug te vinden zijn op deze speciale editie. De afwerking is volgens Maserati nog meer superieur dan anders.

De nieuwe kleur die we terugvinden op deze Sport GT S krijgt de naam Quarzo Fuso en kan enkel op deze Awards Edition verkregen worden. Aan de buitenkant merken we verder nog het veelvuldig gebruik van chromen sierdelen op en de velgen die maatje 20 hebben. Die velgen zijn in het donkergrijs afgewerkt.

Aan de binnenkant moet de wagen de gulden middenweg vinden tussen comfort en sportiviteit. Het Poltrona Frau leder van de stoelen wordt gecombineerd met het Alcantara leder dat bovendien geperforeerd is. De afwerking van het interieur geschiedt aan de hand van materialen zoals aluminium en hout.

Uiteraard komt deze speciale editie met een speciale badge, waarmee duidelijk gemaakt wordt dat het niet om een standaard Quattroporte gaat. Sinds de introductie op de markt, zo’n zes jaar geleden, won de Maserati Quattroporte al 56 awards, een mooi portfolio, als je ’t mij vraagt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...