Fiat Bravo 2010
Op het autosalon van Genève zal Fiat de nieuwe Fiat Bravo voorstellen. De belangrijkste verschillen zijn miniem, maar moeten de wagen stukken beter maken.

Zo werd de nieuwe Bravo lichtjes esthetischer gemaakt door een nieuwe grille, die in het zwart en in metaalkleur beschikbaar is. De deurgrepen en de spiegels zijn vanaf heden standaard in koetswerkkleur. De behuizing van de koplampen gebeurt in getint glas, de kleur van de richtingaanwijzers passen perfect bij de kleur van de lichten. Verder zijn er twee nieuwe kleuren beschikbaar: parelmoer en een nieuwe grijstint.

Bij de versies ‘Active’ en ‘Dynamic’ zijn er ook aanpassingen gedaan aan het interieur. Bij de Active-versie krijgt het interieur hier en daar een lichte touch carbon. Bij de Dynamic-versie krijgt de binnenbekleding een nieuw ontwerp met nieuwe kleuren. Dit moet het interieur lichter en ruimer maken.

Verder komt er een nieuwe motor in het aanbod: de 90 pk sterke 1.6 liter MultiJet diesel. De uitstoot wordt daar beperkt tot 115 gram CO2 per kilometer, waardoor de wagen in aanmerking komt voor 3% overheidspremie. Verder is de Fiat Bravo beschikbaar met dieselvarianten van 105 en 120 pk. De 2.0 Mjet motor levert 163 pk, maar kan enkel in de Sport-versie van de Bravo verkregen worden. Vanaf maart is de nieuwe Bravo beschikbaar.

Fiat Bravo 2010

Fiat Bravo 2010