Eerste foto: Toyota Auris HSD


Op het autosalon van Genève zal Toyota de facelift van de Auris en de Auris HSD voorstellen. We kregen zonet de eerst foto van de Auris HSD in onze mailbox.

De Toyota Auris HSD wordt in wereldpremière voorgesteld op het Geneefse salon. De Toyota Auris HSD moet de HSD-technologie van Toyota definitief verspreiden. HSD staat voor Hybrid Synergy Drive, wat wilt zeggen dat de wagen over twee verschillende motoren beschikt: een elektromotor en een verbrandingsmotor.

Wie nog niet volledig overtuigd is van de kwaliteiten van hybride modellen kan nog steeds voor vier andere Optimal Drive motorisaties kiezen, waarmee de Toyota Auris kan worden uitgerust. Dit maakt dat de Toyota Auris het meest milieuvriendelijke motorenaanbod heeft in het C-segment.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto: Toyota Auris HSD"

  1. Kristof L 17-02-2010 om 21:55

    -1 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...