Eerste foto: nieuwe Toyota RAV4


De nieuwe Toyota RAV4 zal voor het eerst te zien zijn op het autosalon van Genève.

Update: Toyota RAV4 in detail.

Toyota is duidelijk trouw gebleven aan het concept van de Toyota RAV4, maar heeft de wagen iets moderner gemaakt. Zo zien we een duidelijk modernere voorpartij en ook de achterlichten lijken op het eerste zicht iets hedendaagser. De grootte van de RAV4 lijkt ongeveer gelijk gebleven, de wagen is voldoende ruim.

Niet alleen de buitenkant veranderde, ook het interieur en de motorisaties ondergingen enkele veranderingen. Alle motorisaties zullen over de Toyota Optimal Drive Technologie beschikken, waardoor Toyota het meest milieuvriendelijke motorengamma in het compacte SUV-segment kan voorleggen.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eerste foto: nieuwe Toyota RAV4"

  1. dimitri 15-02-2010 om 20:40

    praktisch een touran of touareg look

  2. PJS 15-02-2010 om 20:44

    Inderdaad, hij heeft wel wat weg van een Volkswagen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...