Porsche Teaser Cayenne
Porsche heeft op zijn website een teaser geplaatst voor de nieuwe Porsche Cayenne, hij duikt op in het kielzog van de 911 GT3 R Hybrid.

Porsche zal op het autosalon van Genève niet enkel de 911 GT3 R Hybrid voorstellen, ook de nieuwe Porsche Cayenne maakt er zijn opwachting. Om het publiek alvast wat warm te maken voor deze onthulling heeft het een teaserfoto op de homepage gezet. Door wat te spelen met licht en contrast kunnen we de nieuwe Cayenne goed herkennen.

Op het eerste zicht lijkt het erop dat de nieuwe Porsche Cayenne enkele designkenmerken van de Porsche Panamera overneemt. Zo lijken onder andere de grille en de koplampen van de Panamera afgeleid. Wat we verder al wisten is dat de nieuwe Cayenne 4 cm korter en 2 cm lager zal zijn dan de huidige generatie, voortekenen dat Porsche zich meer wil focussen op prestaties dan op off-road capaciteiten. Met de nieuwe Cayenne zou ook een hybride-versie zijn intrede maken, hiervoor zou de V6 TDI van Audi gebruikt worden in combinatie met een 50 pk sterke elektromotor.

Porsche Cayenne Teaser

Porsche Teaser Cayenne