ONYX Bentley Continental Platinium GTO
Bij tuners stel ik me het steeds dezelfde vraag: “Wie in godsnaam koopt dit nu?“. Ook bij de interpretatie van ONYX over de Continental stel ik me vragen.

Deze redelijk onbekende tuner uit Ierland komt met serieuze aanpassingen voor de populairste Bentley van de laatste tijd. Motorisch hebben de Ieren een toename van 90pk bekomen, nu heeft de Continental Platinium GTO 640 pk, wat voldoende moet zijn. Sprinttijden zijn niet bekend, maar dat doet er ook niet toe, snel is hij sowieso. De stoerste zijde van deze wagen is ongetwijfeld de achterzijde, die met 2 grote uitlaten de show steelt.

Het uiterlijk onderging duidelijk grote wijzigingen, met een eigen bodykit zou je de originele Continental bijna niet meer herkennen. Alle onderdelen zijn handgemaakt uit de beste materialen, zoals koolstofvezel en kevlar. Zowel de voorbumper en achterbumper ondergingen aanpassingen, net zoals de unieke velgen. Indien deze 22″ matzwarte exemplaren je niet zo liggen, hoef je niet te treuren want bij de lancering in maart zullen er nog 2 andere unieke sets beschikbaar zijn! Het interieur kon volgens ONYX wel wat extra leder gebruiken, waarna ze daad bij woord heeft gevoerd. Mensen die interesse hebben om van hun Bentley Continental iets speciaal te maken kunnen via hun website ONYX contacteren.

ONYX Bentley Continental Platinium GTO