Renault Megane CC
Renault zal op het autosalon van Genève naast de Renault Wind ook de Mégane Coupé-Cabriolet voorstellen.

Uniek aan de Renault Mégane Coupé-Cabriolet is ongetwijfeld zijn opvouwbare glazen dak dat met een druk op de knop volledig automatisch kan openen en sluiten in ongeveer 21 seconden. Daarnaast zorgt een kleine glazen windvanger ervoor dat de windcirculatie in de wagen beperkt wordt tot 90 km/u. Voor hogere snelheden moet een additionele windvanger geplaatst worden.

De Mégane CC wordt uitgerust met adaptieve bi-Xenon koplampen en krijgt achterlichten die met behulp van LEDs werden opgebouwd. Het interieur loopt in lijn met de andere Renault modellen, we vinden er een ingebouwd TomTom navigatiesysteem met USB connectiviteit, 3D geluid en een elektronische handrem.

Onder de motorkap kan er gekozen worden tussen zes verschillende motoren, drie diesels en drie benzines. Bij de benzinemotoren gaat het om een 1.6 met 110 pk, de TCe met 130 pk en een 2.0 met 140 pk, die laatste kan gekoppeld worden aan een CVT automaat. Wie liever dieselt kan kiezen tussen een dCi met 110, 130 of 160 pk. Optioneel kunnen deze uitgerust worden met een automaat met dubbele koppeling. (Via: WCF)