Seat Ibiza ST Break

Seat Ibiza ST
Seat zal op het autosalon van Genève een breakversie van de Ibiza voorstellen.

Seat heeft met de Ibiza ST binnenkort een kleine break in het gamma, de wagen gaat in wereldpremière op het autosalon van Genève en moet de perfecte wagen worden voor mensen met een jonge en sportieve levensstijl. Het design is afgeleid van de IBZ Concept die we vorig jaar in Frankfurt zagen. De Ibiza ST is 4,23 meter lang en is daarmee 18 centimeter langer dan de Ibiza die we al kennen, de kofferruimte is met 430 liter niet klein, door de achterbank neer te klappen kan er zelfs nog meer bagage mee. Volgens Seat voldoet de wagen ook aan de typische karakteristieken van het merk, de wagen is dynamisch en krijgt een haalbare prijs.

Binnenin is de Ibiza ST erg ruim, met de look en afwerkingskwaliteit van de huidige Ibiza, de ingenieurs en designers hebben extra aandacht besteed aan het kleinste detail. Onder de motorkap is er keuze tussen zes verschillende motoren, drie benzinemotoren en drie TDI dieselmotoren. Vier van de zes motoren krijgen directe injectie en een turbo. Het gamma gaat van 70 tot 105 pk. Opvallende aanvullingen zijn de 1.2 TDI (74 pk) en 1.2 TSI (105 pk). De Ibiza ST komt er in drie uitrustingsniveaus: Reference, Style en Sport. De optielijst zal alle nodige high-tech opties bevatten waaronder een automaat met dubbele koppeling.

Seat Ibiza ST

Seat Ibiza ST

Seat Ibiza ST

Seat Ibiza ST

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...