Infiniti FX Limited Edition voor Europa

Infiniti FX Limited Edition
Infiniti wil naam maken in Europa en doet dat via dit model met beperkte oplage: De Infinity FX Limited Edition.

Van dit model worden er 100 stuks gemaakt, die allemaal bestemd zijn voor de Europese markt. Het pakket, dat zowel de buitenkant als de  binnenkant van de wagen aanpakt, is beschikbaar op zowel de Infiniti FX37s als de Infiniti FX50s. De kleur van het koetswerk kan ofwel in het Black Obsidian ofwel in het  Moonlight White uitgevoerd worden. De lak is steeds krasbestendig.

Binnenin vinden we lederen zetels terug en werd er veelvuldig gebruik gemaakt van carbon. Alcantara moet de rest van het interieur afwerken. Het navigatiesysteem is standaard als je voor de Limited Edition kiest en heeft een intern geheugen van 10 Gb. Uiteraard krijgt elke wagen een serienummer mee, om te tonen dat het om een Limited Edition gaat. (via LL)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...