Mazda6 Facelift
Op het autosalon van Genève zal Mazda de facelift van de Mazda6 presenteren, die nu iets hedendaagser zou moeten zijn dan zijn voorganger.

De nieuwe versie combineert de sterkten van zijn voorganger – rijplezier en verbruik – met nieuwe standaarden. De nieuwe koplampen en achterlichten moeten de wagen dynamischer doen ogen en een premium identiteit geven. Verder werd het interieur ook meer premium gemaakt en is de Mazda6 nu een stuk veiliger.

De koper heeft keuze uit 6 verschillende motorisaties. De nieuwe 2.0 liter DISI motor is een nieuwe benzinemotor, die met een speciale automatische vijfbak wordt uitgerust. De combinatie van de 2.0 liter DISI en de automatische versnellingsbak levert een optimaal verbruik en rijgedrag.

Verder kregen de 1.8 en 2.5 liter MZR motoren een update. Wie liever dieselt kan kiezen voor 3 verschillende uitvoeringen van de 2.2 liter turbodiesels, met vermogens die variëren tussen 129 en 180 pk. De nieuwe Mazda6 staat op een vernieuwd chassis, dat de wagen nog veiliger moet maken. De officiële presentatie vindt plaats op het autosalon van Genève.