Alfa Romeo MiTo for Maserati
Als Maserati-eigenaar heb je natuurlijk ook graag een unieke vervangwagen als je Maserati een groot onderhoud krijgt. Maserati heeft daarom aan Alfa Romeo gevraagd zo’n vervangwagen te ontwerpen.

Vorige week raakte bekend dat Alfa Romeo en Maserati onder centrale leiding komen te staan. De nieuwe samenwerking lijkt direct voelbaar met de introductie van de Alfa Romeo MiTo for Maserati. Deze MiTo zal in een oplage van 100 stuks verdeeld worden over de verschillende Maserati-dealers en zal daar dienst doen als vervangwagen voor de Maserati-klanten.

De MiTo for Maserati krijgt een ‘Blu Oceano‘ Maserati lakkleur en onder de motorkap vinden we de motor uit de MiTo Quadrifoglio Verde (QV), een 1.4 MultiAir met 170 pk. Ook de koplampen, zijspiegels en de 18″ velgen zijn afkomstig van diezelfde MiTo QV. Binnenin vinden we een aluminium plaatje met de tekst ‘limited edition’ en de deurdorpel wordt mooi versierd met een chroomstrip met de tekst ‘Alfa Romeo for Maserati’.

Maserati-eigenaren zullen zich niet hoeven schamen als ze in deze Alfa Romeo for Maserati plaats nemen, de MiTo is full-option en beschikt over Bixenon-verlichting, Poltrona Frau lederen stoelen, lederen stuur met radio- en telefoonbediening, dual zone airco, GPS en Blue&Me USB aansluitingsmogelijkheden. (Via: AutoEdizione)

Alfa Romeo MiTo for Maserati

Alfa Romeo MiTo for Maserati

Alfa Romeo MiTo for Maserati