Facelift Toyota Auris in Geneve

Toyota Auris facelift 2010 geneve
Toyota zal de facelift van de Toyota Auris onthullen op het autosalon van Genève.

De wagen zal grotendeels hetzelfde blijven, al zullen er enkele details verbeterd zijn. Het design van de facelift van de Auris moet de wagen iets meer hedendaags maken. Verder werd de binnenkant opgewaardeerd door een hogere interieurkwaliteit en een hogere ergonomie.

Onderhuis zal de Auris met 2 benzinemotoren en 2 dieselmotoren kunnen worden uitgerust, allen standaard voorzien van Toyota’s Optimal Drive technologie, die uitstoot en verbruik vermindert. Verder zal er een Toyota Auris HSD (Hybrid Synergy Drive) komen, die de wagen nog milieuvriendelijker maakt.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Facelift Toyota Auris in Genève"

  1. Kristof L 22-01-2010 om 12:15

    Het blijft een lelijke auto in vergelijking met pakweg golf, astra, mazda 3,… Jammer

Reageer

Reactie aan het plaatsen...