Opel Corsa Color Race
Opel heeft een nostalgische speciale editie van de Opel Corsa gelanceerd, de Corsa krijgt naast een leuk motiefje ook een verbeterd chassis.

De Color Race editie van de Opel Corsa moet ons doen terugdenken aan de gloriedagen waar sportieve, krachtige wagens bereikbaar waren voor jonge bestuurders. Opel is hen niet vergeten en komt met een extra sportieve Corsa met een leuk motiefje en een Sunny Melon Yellow kleurtje, je kan echter ook nog kiezen voor een witte of rode Corsa Color Race.

De Corsa Color Race beschikt over een verbeterd chassis en een verbeterde stuurinrichting die deel uitmaken van de recente facelift van de Corsa. Deze moeten het comfort, de handling en de stuurrespons op peil houden. Onder de motorkap van de Corsa Color Race geen schreeuwende motoren maar een breed gamma aan krachtige en milieuvriendelijke motoren waaronder de nieuwe 1.4 benzine met 87 of 100 pk of de krachtige 1.7 CDTI met 130 pk en 300 Nm gekoppeld aan een verbruik van 4,5 liter per 100 kilometer. Naar een ecoFLEX-motor is het tevergeefs zoeken in de Corsa Color Race, het moet natuurlijk nog een beetje sportief blijven!

De Corsa Color Race krijgt naast de eerder genoemde flashy kleurtjes ook een zwart dak en een kofferspoilertje. De Color Race staat op 17″ lichtmetaal en wordt afgewerkt met sportieve racestickers en een sportiever interieur. De tweekleurige look moet ons doen terugdenken aan de legendarisch sportieve Opels van begin de jaren zeventig zoals de Rallye Kadett B Sprint. De Corsa Color Race is er al vanaf 15.560 euro.

Opel Corsa Color Race

Opel Corsa Color Race

Opel Corsa Color Race

Opel Corsa Color Race