Elektrische Fiat 500 BEV onthuld in Detroit

Elektrische Fiat 500 BEV
Fiat heeft op het autosalon van Detroit een conceptversie van een toekomstige elektrische Fiat 500 voorgesteld.

De elektrische aandrijflijn die in de elektrische 500 gebruikt wordt is gebaseerd op de elektrische aandrijflijn die Chrysler in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Fiat is echter nog erg schaars met algemene details over dit elektrisch conceptmodel maar de technologie zou gelijkend zijn op de technologie die BMW gebruikt in de MINI E. De elektrische 500 die in Detroit te bewonderen valt is echter zuiver conceptueel, er zijn nog geen concrete plannen over de productie.

De Elektrische Fiat 500 BEV werd wel in een opvallende matgrijze kleur gespoten en staat  op sportieve velgen. In contrast met de elektrische 500 heeft Fiat ook de Abarth 500 EsseEsse met 160 pk uit een 1.4 turbobenzine voorgesteld in Detroit, de Abarth 500 zou eind 2010 op de Amerikaanse markt moeten komen. (Via: MotorAuthority)

Elektrische Fiat 500 BEV

Elektrische Fiat 500 BEV

Elektrische Fiat 500 BEV

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...