Mercedes SL Night Edition & SLK Grand Edition

Mercedes SLK Grand Edition SL Night Edition Roadsters
Voor diegenen die graag een toffe roadster hebben, maar hem wel elke dag gebruiken, heeft Mercedes nu een speciaal aanbod. Ze komen met 2 speciale edities van hun SL en SLK-klasse om twijfelende kopers te overtuigen.

De grootste roadster van Mercedes, de SL-klasse heeft het Magno Night Black-kleur gekregen uit het exclusieve Designo aanbod, dat speciaal ontwikkeld werd voor deze editie. Hij krijgt ook 19″ vijfspaaks AMG velgen met een hoogglanzende lak. Uiteraard zijn de remblokken uitgevoerd in het bekende Mercedesgrijs, zodat de wagen zich kan outen als een echte sportwagen, maar toch alledaags bruikbaar is. De kop- en mistlampen kregen een donkere filter om duidelijk te maken dat het een Night Edition is. Binnenin vinden we overal zwart Nappaleder en chroomstrips om een mooi contrast te verkrijgen, de sportzetels zijn de eerste van de nieuwe generatie, waarbij je nog comfortabeler zou zitten dan voordien. Uiteraard heeft deze SL het AIRSCARF systeem, waarmee je warme lucht in je nek geblazen krijgt mocht je willen rondcruisen zonder dak bij koudere temperaturen.

De SLK Grand Edition krijgt dan weer een grijstint uit het Designo kleurenpalet en een velg met maatje 18. Eveneens kreeg deze kleine broer van de SL het AIRSCARF systeem. Binnenin vinden we vooral grijze accenten terug, uiteraard in hoogwaardig leder. Zelfs de veiligheidsgordels ontsnappen niet aan de grijszucht van Mercedes, deze zijn uitgevoerd in tweekleurig grijs. Op het handschoenkastje en de vloermatten vinden we het Grand Edition logo terug, zodat iedereen kan zien dat je niet met een gewone SLK rijdt, maar met de begeerde Grand Edition.

Indien je interesse hebt in deze speciale edities, contacteer dan even een verdeler, of ga eens langs bij Mercedes op het Autosalon van Brussel. Deze Night Edition en Grand Edition zijn beschikbaar voor ongeveer €4.500 voor de SL en €3.000 voor de SLK, afhankelijk van de motorisatie. Personen die enkel en alleen interesse hebben in het Designo zwart en grijs betalen daar respectievelijk €3.640 en €1.800 voor.

Mercedes SLK Grand Edition SL Night Edition Roadsters

Mercedes SLK Grand Edition SL Night Edition Roadsters

Mercedes SLK Grand Edition SL Night Edition Roadsters

Mercedes SLK Grand Edition SL Night Edition Roadsters

Stuttgart – Mercedes-Benz is now offering special editions of the SL and SLK, both of which feature a stylish interior with numerous sophisticated highlights. The optional designo magno night black matt paint finish accentuates the exclusive, sporty appearance of the SL Night Edition, while the special designo graphite paint finish makes the SLK Grand Edition a real eye-catcher. Both of these new special models combine the advantages of a roadster with those of a coupé, and are both thoroughbred sports cars and comfortable everyday cars.
Masterpieces to dream of – the theme for the two new special editions of the
Mercedes-Benz SL and SLK sports car series. The special designo magno night black paint finish specially developed exclusively for the SL Night Edition is particularly effective with the dramatic design of the SL. 19-inch AMG five-spoke light-alloy wheels in a two-tone, high-gloss finish, silver-painted front brake callipers with the Mercedes-Benz logo and darkened headlamps/tail lights accentuate the exclusive status of these special models. A badge on the front wings identifies the Night Edition.
Black nappa leather and shining chrome trim provide striking contrasts in the interior, with numerous fine details interacting to produce an intriguing effect. The newly designed seats have arrow-shaped seams and silver-coloured contrasting features. The sports steering wheel, shift lever and roof lining are in black. The trim strip of the draught-stop has a high-gloss finish complemented by the silver-coloured vents of the AIRSCARF® system, which bathes the driver in warm air when the soft top is down in cool ambient temperatures.
SLK Grand Edition – in stylish grey
The exclusivity of the SLK Grand Edition is underlined by the elegant designo graphite paint finish. Other highlights include exclusive 18-inch light-alloy wheels with five triple spokes, silver-coloured fins on the bonnet, headlamps matching the paint finish and a third brake light.
In the interior of the SLK Grand Edition, the AIRSCARF® system included as standard ensures that the open-top season can last all year. The driver and passenger are cosseted by finely coordinated materials in a restrained, stylish grey. The newly designed seats are upholstered in basalt grey nappy leather, with arrow-shaped seams and designo pearl leather on the side bolsters. The effect is complemented by the tone-in-tone, grey seat belts. Basalt grey nappa leather is also used for the door linings, with a harmonious contrast provided by the designo pearl leather armrests. Finely executed, red topstitching on the seats and door armrests create a special look. Colour-coordinated trim in designo pearl leather – with the embossed Grand Edition emblem above the glove compartment – rounds off the interior. The floor mats bordered in the same shade of grey also bear this logo.
The SL Night Edition and SLK Grand Edition can be ordered now. Depending on the engine variant, the additional cost for the special model is between 3700 and 5200 Euro for the SL Night Edition and between 2300 and 3500 Euro for the SLK Grand Edition. The special paint finishes cost an additional 3640 Euro for designo magno night black and 1800 Euro for designo graphite (German list prices incl. VAT).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...