Vorsteiner doet de BMW 3-Reeks Coupe

Vorsteiner BMW 3 coupe
De heren van Vorsteiner hadden reeds een leuke interpretatie van de M3, maar voor diegenen die het moeten stellen met een gewone 3-Reeks hebben ze nu ook wat aanpassingen.

Volmondig noemt het nieuwe pack V-MS Aerodynamic Package, waar we aanpassingen zien aan de voorbumper, de achterbumper, een diffusor en een speciale spoiler, uiteraard allen gemaakt uit carbon vezels, omdat dat nog steeds hot is in de wereld der tuning. Motorisch worden er geen aanpassingen verwacht, maar toch heeft Vorsteiner zijn best gedaan. Alle aanpassingen kunnen namelijk gebeuren op het standaard bodywork van de Drei Coupe, zodat de prijs laag kan gehouden worden.

Diegenen die nog een paar extra deuren hebben op hun BMW moeten niet treuren, in de loop van 2010 wordt ook een verbeteringspakket verwacht van de 3-Reeks Sedan. Mensen met een 3-Reeks cabrio kunnen zich ook tegoed doen aan het coupé-pakket omdat deze daarop gebaseerd is. Vooraan meten de velgen 19″, achteraan zijn ze 1 maatje groter.

Dit project van Vorsteiner is trouwens het eerste dat niet gebruik maakt van de wit/zwarte kleurencombinatie dat we onder meer zagen bij de VS-F & de 997 Turbo.

Vorsteiner BMW 3 coupe
Vorsteiner BMW 3 coupe

Vorsteiner BMW 3 coupe

Vorsteiner BMW 3 coupe

Vorsteiner BMW 3 coupe

Vorsteiner V-MS Aerodynamic Package for BMW E92 Coupé

With the growing popularity of the factory M-Tech aero packages amongst standard order cars, an all-new V-MS (Vorsteiner M-Tech Series) collection has been developed for our distinct group of M-Tech car owners worldwide.

The V-MS Aero package is designed to be simple and easily installed onto the factory bumpers to enhance the performance and sportiness of the existing factory M-Tech package.

The V-MS Aero package is currently available for the BMW E92 Coupe and E93 Cabriolet models and the E90 Sedan models are currently under development, slated to release mid 2010.

Up front, the V-MS coupe shows off a functionally designed 2-piece front add-on splitters constructed of pre-preg autoclave carbon fiber. The V-MS 2-piece front splitters slightly extends the profile of the factory front bumper to further aid in down force while adding a stylish sporty element to the front end. The outer surrounding areas of the splitters are designed to be painted to give an integrated and clean factory look while the exposed carbon fiber areas pay homage to the racing heritage.

The rear bumper is complemented with a totally redesigned replacement carbon fiber rear diffuser that simply attaches to the factory mounting points. The new sporty carbon fiber rear diffuser houses a centrally placed exhaust ventilation opening which aids in cooling the exhaust system. The diffuser also has 2 integrated aero fins placed next to the air vent to improve airflow and downforce.

Optional items not illustrated in our demonstration vehicle are a carbon fiber deck lid spoiler and 19″ & 20″ forged 3-Piece and 1-Piece Monoblock wheels.

The V-MS aero package will be available worldwide starting in January 10th 2010 through select authorized Vorsteiner dealers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...