Facelift: Toyota Yaris


Op het autosalon van Brussel zal Toyota de facelift van de Yaris introduceren. Het kleine wagentje onderging enkele kleine veranderingen.

De grootste aanpassingen betreffen de motorisaties en het comfort. Alle motorisaties gaan voortaan onder de noemer ‘Toyota Optimal Drive’ door en dankzij een nieuw uitrustingsniveau kan de Toyota Yaris een stuk comfortabeler gemaakt worden. De motoren waarmee de Yaris nu kan uitgerust worden, stoten hoe dan ook minder dan 120 gram CO2 per kilometer uit en het gemiddeld verbruik blijft onder de 5 liter per 100 km.

Het nieuwe uitrustingsniveau comfort maakt zowel binnen- als buitenkant aantrekkelijker. Zo kreeg de Yaris expressievere, getinte koplampen, nieuw ontwikkelde deurgrepen in matte zilverkleur, nieuwe alu velgen, een nieuwe kleurbehandeling voor de achterlichten en twee nieuwe koetswerkkleuren die uitsluitend verkrijgbaar zijn op dit uitrustingsniveau: Light Purple Silver en Blue metallic.

Binnenin vinden we een analoge wijzerplaat terug, gelijkaardig aan dat van de Toyota Verso. Het stuur en de versnellingspook worden in geperforeerd leder uitgevoerd en ook de mistlampen zijn standaard. Toyota hoopt volgend jaar 200.000 exemplaren aan de man te brengen in Europa. De Yaris is het best verkopende model van Toyota. Te bezichtigen in Brussel vanaf 14 januari.


Deel dit bericht:

4 reacties op "Facelift: Toyota Yaris"

 1. XliljeezyX 08-01-2010 om 20:20

  Fail! de snelheidsmeter en toerenteller zit in het midden.. zo worden ook steeds scheler daar in china.

 2. MRM 08-01-2010 om 20:24

  Japan 😉

 3. XliljeezyX 08-01-2010 om 20:58

  Ohw :p

 4. SSq 09-01-2010 om 0:58

  ik snap niet echt je punt.
  Bij een mini is een de snelheidsmeter ook in het midden geplaatst.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...