Video: Aston Martin Cygnet


Na de foto’s van de Aston Martin Cygnet, is er nu ook een promotiefilmpje opgedoken.

We zien twee jongeren door de fabriek van Aston Martin rondhossen. Al de topmodellen die Aston Martin maakt, lijken hun niet te interesseren, ze worden gewoon voorbijgelopen. Op een bepaald punt komen de jongeren de Cygnet tegen en zijn ze volledig verkocht. Het hoeft ongetwijfeld niet gezegd dat Aston Martin de Cygnet als jong en vernieuwend wil promoten.

Wanneer we dit model precies te zien krijgen, is nog niet geweten, maar het zou kunnen dat er al een eerste fase van het model op het autosalon van Genève zal staan. Wie nu al wild loopt van deze Cygnet en wie dacht dat een Aston Martin op de oprit parkeren plots veel gemakkelijker zou worden, kan al ophouden met sparen. Deze Cygnet is enkel te koop voor mensen die al een Aston Martin bezitten.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Aston Martin Cygnet"

  1. Kristof 09-01-2010 om 17:41

    ik vind er helemaal niets aan. Een gerebadgete Toyota IQ. Ik zou hem, mocht ik een Aston hebben, zeker niet kopen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...