Spyshots: Nissan Qazana


Herinneren jullie je nog de controversiële Nissan Qazana uit Gevène? De eerste spyshots zijn opgedoken, dus dat betekent dat we alvast kunnen uitkijken naar het productiemodel.

Er was al bekend dat het model onder de Qashqai in productie ging gaan, maar niemand durfde te hopen dat ze het design zo gingen laten, want het leek eerder op de kruising tussen een strandbuggy en een SUV. Maar Nissan heeft laten weten dat ze de Qazana gaan uitbrengen in nagenoeg ongewijzigde vorm. We kijken alvast uit naar de eerste duidelijke beelden van deze Nissan, want nu kunnen we nog niet echt iets afleiden, hetzij dat het dak nagenoeg hetzelfde is als dat van het conceptmodel.

Motorisch zal deze Quazana niet verbazen, maar gebruik maken van het bestaande motorenaanbod. Uiteraard zal deze crossover enkele milieuvriendelijke krachtbronnen aanbieden. De te duchten concurrent zal de Kia Soul worden, ook een model met een gewaagd design. Designhoofd Alfonso Albaisa van Nissan verwoordt het als het volgt “De automobilist is het conventionele beu en daarom komen wij met iets bijzonders en spannends!” Maken dus die handel! Zien we deze wagen al in Genève? (Via AutoWereld)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Nissan Qazana"

  1. Mrnix 09-01-2010 om 14:24

    wat een lelijk gedrocht… 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...