Komt Alfa Romeo met 3 159 Concepten naar Geneve?


Volgens bronnen zal Alfa Romeo naast de Giulietta en 8C Competizione GTA ook 3 nieuwe concept voorstellen tijdens het autosalon van Genève.

Alfa Romeo zou de drie grote carrosseriebouwers van Italië: Giugiaro, Bertone en Pininfarina, de opdracht hebben gegeven om elk een conceptmodel te bouwen met als thema ‘Giulia’. De ‘Giulia’ zou de opvolger worden voor de huidige 159. Volgens de bron zal Giugiaro een nieuwe zakelijke ‘Berlina’ tonen, Bertone een Coupé en Pininfarina een Cabriolet. Met deze concepten wil Alfa Romeo tonen wat we in de toekomst mogen verwachten van het merk en het geeft natuurlijk extra bravoure aan het honderdjarig bestaan van Alfa Romeo.

De drie conceptmodellen zullen ons dus een beeld geven van wat we mogen verwachten van de toekomstige Alfa Romeo 159, Brera en Spider. Aangezien drie verschillende carrosseriebouwers aangesteld werden zullen we dus drie verschillende visies zien van de toekomst van Alfa Romeo. Welk ontwerp het zal halen zal ongetwijfeld ook afhangen van de reacties van het publiek op het autosalon van Genève. Meer info volgt ongetwijfeld later.. (Via: AutoEdizione)

Alfa Romeo 159 TI

Deel dit bericht:

1 reactie op "Komt Alfa Romeo met 3 159 Concepten naar Genève?"

  1. JV 18-01-2010 om 17:07

    De reis richting Genève wordt al gepland!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...