Spyshots: nieuwe Volvo V60

Volvo V60
Hoe de Volvo V60 er precies zal uitzien weten we nog niet, maar deze spyshots geven alvast een idee.

De voorkant van de Volvo V60 zal nagenoeg hetzelfde zijn als de voorkant van de Volvo S60. De achterkant zal wellicht langwerpige lampen krijgen, die verticaal gepositioneerd staan, wellicht gelijkaardig aan die van de Volvo V70, maar dan iets meer afgerond. Hoe groot de koffer zal zijn is nog niet precies geweten.

Wat er onder de motorkap zal liggen zal volledig gelijklopend zijn met de motorisaties van de Volvo S60. We kunnen met grote zekerheid stellen dat er een DRIVe-versie komt en met minder grote zekerheid kunnen we jullie vertellen dat er wellicht een nieuw 1.6 liter benzineblok komt, dat zo’n 180 pk zou moeten combineren met een milieuminnend verbruik. Volvo zou ook een nieuwe versnellingsbak met dubbele koppeling introduceren, waarmee nog meer brandstof bespaard zou worden. De voorstelling zal nog niet voor het autosalon van Genève zijn, de wagen wordt eerder rond oktober van dit jaar verwacht, op het autosalon van Parijs dus. (via AE)

Volvo V60

Volvo V60

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...