Officieel: Honda Small Concept

Honda Small Concept
Een tijdje geleden wist Honda ons te vertellen dat het met een klein concept naar Delhi zou komen. Honda bedoelde dat wel heel letterlijk, het stelde namelijk de Honda Small Concept voor in India.

Niet alleen het concept werd voorgesteld, er werd ook verteld dat de Honda Small Concept de basis vormt voor een model dat Honda in 2011 zal lanceren. Wordt dit de opvolger van de Honda Logo? Het zou kunnen, de afmetingen zijn ongeveer gelijkaardig aan die van de Honda Logo.

Omdat alles bij Honda tegenwoordig draait om rijplezier – en dat is maar goed ook – kreeg dit concept een breed platform met een stabiel zwaartepunt. Verder zou deze wagen helemaal niet zo small zijn als de naam doet vermoeden, Honda zweert dat er 5 personen kunnen plaatsnemen.De bedoeling is dit klein en bovendien milieuvriendelijk wagentje eerst en vooral in het Oosten te lanceren. Of het model naar België zal komen, is dus nog niet geweten.

Honda to Exhibit the Honda New Small Concept at Auto Expo 2010 in New Delhi

January 5, 2010 – Honda Siel Cars India Ltd. unveiled the Honda New Small Concept, a concept model for a new small-sized vehicle, at the Auto Expo 2010 in New Delhi. HSCI also announced plans to begin sales of a new model in 2011 based on this concept model.

For the Honda New Small Concept, a wide platform with a stable center of gravity was adopted to create a highly efficient compact size with seating for five people. With the “Efficient Energetic Exterior” design, the dynamic design of the Honda New Small Concept with front forward fenders highlight the presence of the vehicle.

Honda is planning to introduce a new model based on the Honda New Small Concept in 2011, in India and also in Thailand.

Honda will strive to provide a new small-sized vehicle that is beyond the expectations of customers in rapidly growing markets and offer it at an affordable price by leveraging Honda’s global parts sourcing network.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...