Preview: Lamborghini Gallardo LP560-4 SV


Na het gerucht zijn er nu ook al foto’s opgedoken van de hardcore versie van de Gallardo LP560-4, de SuperVeloce-uitvoering.

Deze Gallardo ondergaat de gebruikelijke SV kuur, het interieur wordt een beetje gestript om zo gewicht te besparen en de wagen krijgt enkele pk’s extra. Sommige bronnen spreken niet van een vermogensstijging, waar anderen spreken van een toename van 10pk, waardoor het een LP570-4 SV zou worden. Ook zien we achteraan een grote spoiler om voldoende downforce te creëren, vooraan is er een nieuwe bumper terug te vinden, sterk geïnspireerd op die van zijn grote broer, de Murciélago LP670-4 SV.

We verwachten officieel nieuws van Lamborghini op het Autosalon van Genève, waar dit lichtgewicht aan het Lamborghini gamma zal worden toegevoegd. Vanaf dan is het uitkijken naar een nieuw model, want alle mogelijke versies van de Murciélago en Gallardo zijn reeds de revue gepasseerd. Misschien komt de Estoque wel, maar daar moeten we niet op hopen, de Italianen zullen eerst voor een volwaardige sportwagen zorgen, waarna er misschien toch plaats is voor die prachtige vierdeurscoupé.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Lamborghini Gallardo LP560-4 SV"

  1. Mrnix 06-01-2010 om 14:55

    kwijl 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...